L-fest

cabaret

Razdraganih lica, nasmiješenih pogleda i sa sjajem u očima obavještavamo vas da ćemo treći L-fest, festival lezbijskog stvaralaštva, koji traje od 15.-18.novembra 2012., otvoriti s perverznim i mračnim cabaretom u četvrtak 15.11. u 20h u Mochvari (Trnjanski nasip bb):

Zora Svjetlucajućih Pervertita/Somrak bleščavih prevržencev.

 

cabaret

Nakon jednogodišnje turneje sazviježđa Alpha Centauri i zloglasnih Disco Cartel klubova u samom središtu Mliječne staze, Zora Svjetlucajućih Pervertita/ Twilight of the Glittery Perverts se vraća na Zemlju. Ovog puta slijeću ravno u Torino. Oplemenjeni novim nevjerojatnim bićima iz bizarnih svjetova, dimenzija i vremena, klanjaju se Zemljanima, prije nadolazećeg Sudnjeg dana 2012.
Zora Svjetlucajućih Pervertita, koja dolazi iz malog mjesta Pakao na južnoj polutki Venere, je putujuća kabaretska predstava koja zabavlja partijanere od Xilgoba u dalekom sazviježđu Andromede pa sve do vrućeg i egzotičnog planeta Merkura. U suradnji s koreografima sa Zemlje, Međugalaktičkim zombijima (koji se u različitim trenucima neočekivano pojavljuju),  Sablasnom princezom, Bradatom ženom, Zemaljskim Društvom vampirske nadmoći, posmrtnom i vječno sjajećom Marie Curie, Lubiana Gay BDSM Radionicom i Tiffany teatrom i nakon duge i uspješne intergalaktičke turneje, ne mogu dočekati da zabave prokleto gledateljstvo na Zemlji.

cabaret

Sudjeluju: Bića čija bi imena Zemljani teško mogli izgovoriti.
Proizvodnja: ŠKUC – Club Tiffany
Kostimografija i scenografija: Atelier Indevin
Maska: Tinka Pobalinka i Emperatrizz
Fotografija: Antonio Per
Projekt je pomogao grad Ljubljana – Ured za Mladež i Venera Shop inc.