Oni o nama

Shanna Moakler je Direktorka Mis Kalifornija izbora za lepoticu ili je bar bila do trenutka podnošenja ostavke pre nekoliko dana.

shannaPriča, zapravo, počinje 19. aprila na izboru za Mis SAD kada na pitanje da li sve države SAD trebaju odobriti gay brakove Miss Kalifornije Carrie Prejean odgovara da to nisu vrednosti kojima su je njeni učili.

Sudija takmičenja koji joj je i postavio pitanje nije se zadovoljio samo prezrivim pogledom, nego ju je kasnije tog dana u svom blogu nazvao "glupom kučkom". Ostavimo mizoginiju koja tako karakteriše mnoge pedere po strani i vratimo se junakinji ove parade intelekta i naučnih dostignuća. Shanna Moakler izjavila je da je “do gubitka krune došlo u trenutku kada Miss Kalifornije nije bila u stranu da prenese saosećanje prema SVIM ljudima, koje bi kao Miss SAD, predstavljalal.

A svidelo se to vama ili ne, gejevi i lezbejke čine sastavni deo ove zemlje. ZBOG OVOGA i imamo sudije, koji su sposobni da nađu PRAVU ženu koja sjedinjava sve potrebne kvalitete”

Moakler ja, takođe, objasnila šta pobeda na ovoj vrsti takmičenja znači na sledeći način “Ona je ambasador, uzor i neophodno je da diplomatski pristupa svim pitanjima. Na žalost Kalifornije, OVO je upravo razlog zbog koga smo izgubili titulu”.

Shanna je takođe aktivno učestvovala i u reklami protiv Predloga 8. Predlog 8 je zvanično prošao glasanje 4. novembra 2008. godine i promenio odrednicu u Kaliforniji koja sada ograničava brak samo na zajednicu između muškarca i žene. Ova divna strejt žena tom prilikom je izjavila “brak je nešto što ni Bog, ni država ili zemlja ne mogu učvrstiti, već samo dvoje ljudi koji se vole”.