Svijet

Phil Snider

VIDEO Pastor uveo zanimljiv obrat u govor o gay pravima i šokirao okupljene: 'Argumenti koji su protiv stižu iz krivog stoljeća!'

U početku, njegov je govor zvučao kao i brojni drugi govori radikalno desno orijentiranih pastora ili političara. No, pastor Phil Snider pripremio je iznenađenje za sve okupljene.

"Svako ispravno čitanje Biblije pokazuje nam kako prava homoseksualaca nisu u skladu s Božjom riječi", započeo je svoj govor pastor Phil Snider u gradskom vijeću u Springfieldu .

"Nije istina da nam nije stalo do homoseksualaca, ali radi se o tome da ako njima damo jednaka prava, nama će naša biti oduzeta, antikršćanski pogledi na život biti će nametnuti našoj djeci i morat ćemo živjeti s nečim što nije u skladu s našim moralom", rekao je Snider.

No, nakon što je neko vrijeme nastavio u istom stilu u jednom trenutku se zbunio i zastao te je svojim slušateljima poručio kako čitavo vrijeme čita krive bilješke.

'Oprostite, moji argumenti stižu iz krivog stoljeća. Uzeo sam tekst koji je napisan 60-ih godina prošloga stoljeća. To je tekst koji govori o rasnoj segregaciji. Samo sam izraz druga rasa zamijenio s pravim homoseksualcima', poručio je Phil te je dodao kako su argumenti koje u zadnje vrijeme sluša u Springfieldu toliko slično ovima da ih je jednostavno pomiješao.

Podsjetio je kako bi ova činjenica trebala dovoljno jasno ukazati na to koju stranu je potrebno odabrati i što je zaista bitno.

"Nadam se da ćete vi u ključnom trenutku stajati na pravoj strani povijesti", poručio je na kraju pastor.

{youtube width="500" height="375"}A8JsRx2lois{/youtube}