Svijet

Ellen Page

ELLEN PAGE, zvijezda filmova "Juno" i "Inception", službeno je izašla iz ormara tijekom događaja koji se održavao u Las Vegasu u organizaciji Human Rights Campaigna.

"Danas sam ovdje jer sam gay i zato što možda mogu nešto promijeniti i pomoći drugima. Osjećaj da je to moja dužnost", rekla je 26-godišnja glumica koja je pred mladim članovima LGBT zajednice govorila o životu slavnih, ali i cijeni slave.

"Čudno je da upravo ja pričam o ovoj temi jer sam glumica i barem na neki način predstavljam industriju koja te štetne standarde nameće svima nama. Ne samo mladim ljudima već svima. Standarde ljepote, dobrog života, uspjeha. Standarde koje, žao mi je to priznati, utječu i na mene samu", rekla je.

"Godinama sam patila jer sam bila uplašena izaći iz ormara. Patio je moj duh, moje psihičko stanje i moje veze", rekla je 25-godišnja Kanađanka.

Međutim, njezin "izlazak iz ormara" i nije preveliko iznenađenje, ali kako to i inače biva s javnim priznanjima slavnih i ovo je dobilo velik medijski prostor.

{youtube width="500" height="281"}1hlCEIUATzg{/youtube}

 

Preneseno sa Index.hr