Glazba

Kada preslušah ovaj album, prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je: «Bože, pa ta žena je neumorna». Kad se već pomislilo da će ova gospođa polako početi da živi od stare slave, kako to biva najčešće, pokazalo se da je još uvijek u stanju preokupirati ne samo MTV na kojem imam osjećaj da vrte neprestalno akutelni singl «Sorry», već i radijske postaje.
I tako, Madonna je opet prisutna na podiju.

«Confessions on a dance floor” je trenutačno na 75.mjestu na Billboardovoj ljestvici 200 najprodavanijih albuma, s tim da je na ljestvicama prisutan već 19 sedmica.
Za ovaj album nema se previše reći, «priznanja sa plesnog podija» donose 12 novih pjesama u sličnom stilu, koje predstavljaju mix svega i svačega, najviše elektronskog zvuka, dance-a i popa, i po mnogima, ovo je najbolji album nakon izdanja njenog albuma «Ray of light». Iako malo stilom u nekim momentima podsjeća na Kylie Minogue, ovaj album je svakako priča za sebe i prilagodljiv je svim raspoloženjima, od želje za plesom do deprimiranosti.

Iako osobno nisam nikakav veliki fan Madonne, svakako mislim da ovaj album treba barem preslušati, i da se na njemu može pronaći ponešto za svakoga.
U svakom slučaju, mislim da će fanovi Kylie Minogue vjerovatno dobro prihvatiti i «Confessions on a dance floor».

Singlovi:
1. Hung up
2. Get together
3. Sorry
4. Future lovers
5. I love New York
6. Let it will be
7. Forbidden love
8. Jump
9. How high
10. Isaac
11. Push
12. Like it or not