In Medias Sex

samo hrabro stoj’ i ničeg’ se ne boj"...
Predrasuda da lezbama, koje u ladici noćnog ormarića drže dildo, nedostaje kurac i da su zapravo ipak latentne heteroseksualke je totalna glupost! Volim penetrirati, volim biti penetrirana – Njenim jezikom, prstima, rukom, dildom…
Želim Divnu Jednu osjetiti u sebi, u svojoj Pički, volim taj osjećaj da u tom trenutku pripada samo meni, a ja samo Njoj i da bi Ju moja Pička mogla progutati i zadržati u sebi do Sudnjeg Dana!

Godinama sam tvrdila da ja dildo neću u svom domaćinstvu, da sam zaljubljenica u ručni rad i oralni sex i da mi nekakva zamjena za ono, što uz sebe uvijek ima prikačenog muškarca, ne treba! Osim toga, i žena mi je rekla da joj je dildo bez veze i da nam to nije neophodno! Ali, moj problem u sexu je bio slijedeći: često sam imala osjećaj da mi treba barem još jedna ruka! Što sam drugo mogla učiniti, nego reći “Zbogom!” vlastitim predrasudama… i odškrinuti vrata spavaće sobe tom cca. 20-tak centimetara dugačkom silikonskom (u mom slučaju) čudu? U međuvremenu sam ta ista vrata širom otvorila…

Moj prvi posjet sex-shopu je rezultirao takvim šokom, da od onda više nemam nikakvih problema ući u takvu trgovinu. Ulazim sa svojom prijateljicom u mali shop, dva-tri bloka dalje od mog stana i već na ulazu smo ugledale ono što nas interesira: stakleni regal sa vibratorima (nju) i do njega još jedan sa takvom kolekcijom dilda (mene) da sam odmah zaslinila. U tom trenutku javi se prodavačica, koja je do tada vjerojatno bila u stražnjoj prostoriji, ja se okrenem i tu sam, onako slinava, otvorenih usta, doživjela pomenuti šok: poznajem tu ženu, ona redovito kupuje svoje paradajze kod mene u Bio-ladenu!!! Naravno da me prepoznala i samo je rekla, poprativsi svoju izjavu beskrajno šarmantnim osmjehom: "Ah, pre-div-no, sada ti se mogu odužiti za sve one recepte koje mi uvijek daješ!" Oh, Zemljo, otvori se i progutaj me... Smjesta!
 
Taj put ipak nisam ništa kupila (fakat mi je bilo neugodno), ali - hvala Veneri! - postoji Internet i postoje sex-shopovi na lezbijskim stranicama; postoji stranica i dućan Laure Méritt (berlinska Edel-prostitutka za žene, ima fantastičnu ponudu u svom sex-shopu, bacite pogled na njene SEXclusivitäten…); postoje ekskluzivni sex-shopovi, koje se usuđujem nazvati umjetničkim galerijama, u kojima možete naručiti da vam naprave model po vašoj mjeri i ukusu. Dakako, u tom slučaju se treba poći od slijedećeg: sve, a narocito naručeni unikat, ima svoju cijenu!

Daklem: ja na Internet, tražim, biram, nijedan mi se ne sviđa, svi su nekak bezvezni: ili zgledaju k'o pravi kurac, onak blijedo-roza, smeđi ili crni (valjda kao vrhunac mastovitosti trgovca i, politički gledano, sumnjive egzotike u ponudi!), pa još sa svim onim žilama, bljak!... ili su u nekakvim idiotskim formama ničega, čarobni štapići bez čarolije ili tako nekako... Dok nisam pronašla pravu stranicu na kojoj sam se oduševila ponudom!

Da se odmah razumijemo, dobar i kvalitetan dildo, koji je ugodan pri dodiru, korištenju i "nošenju" (poznato kao packing, ali o tome ću drugi put!), nije jeftin. Cijena najjeftinijih, onih u obliku stilizirane banane, npr. kreće se oko 30 eura. Dilda ima u različitim bojama, oblicima, veličinama i od različitog su materijala (od gume - preko stakla i drveta - do aluminija!). Postoje obični, dvostruki (taj možete koristiti obje istovremeno!), dildo za analni sex (taj je nešto manji od "normalnog"), dvostruki za Pičku i Šupak...

Što se materijala tiče, osobno preferiram silikon jer je predivno podatan, nije pretvrd, dobro se prilagođava ženskom tijelu i nije hladan, tj. brzo poprima temperaturu okružja u kojem se nalazi. U sex-shopovima u Zagrebu sam vidjela samo one grozne, jezive kopije kurca, koje su napravljene, čini mi se, ili od gume, ili možda čak od plastike (vjerujte mi, ja nijedan nisam htjela niti dodirnuti, a kamoli uzeti u ruke!), s kojih se, ako imate peh, nakon nekog vremena počne ljuštiti boja na koju neke od nas mogu pokazati alergične reakcije! Ako su vas ipak uspjeli unesrećiti takvim primjerkom, koristite pri upotrebi istog kondome. Ali, ma koliko vam teško palo, bilo bi najbolje da tu uvredu vasoj Pički bacite u smeće i kupite novi i kvalitetniji dildo!

Raspitajte se, da li je moguće da vam se dildo kakav tražite posebno naruči. Svaki seriozni trgovac će vam učiniti tu uslugu. Ako ne uspijete dobiti ono sto želite, trknite npr. do Graza, i ne zaboravite prije toga skupiti narudžbe svih prijateljica. Što-šta sam, s područja sexa, bez problema prenijela preko granice. Za Dildo & Co. ionako ne morate plaćati carinu. Dovoljno je graničaru reći: “Sex-igračka!”. Momak se iste sekunde pogubi i ne postavlja daljnja pitanja. Ili, npr., kako bi bilo sa kolektivnim shoppingom (to je zabavno, a i smanjuje nelagodu pri ulasku u sex-shop, a, bogami, i frku pri prelasku preko grane!)?!? Naravno, ako na granici naletite na nekultiviranog kretena, tu vam samo Venera može pomoći!

Najbolje je kupiti dildo koji ima postolje jer:
a) njega možete bez brige koristiti pri analnom sexu i
b) može se pričvrstiti u tzv. harness.

Harness je remenje koje se opaše oko struka i u to se "uglavi" dildo; ponekad izgleda k'o tanga, s okruglim otvorom sprijeda u koji se učvršćuje dildo. Moram priznati da me ta varijanta razočarala, nedostaje joj fleksibilnost, ako želite promijeniti uloge (morate se “presvlačiti”…). Maštovitiji (a nisu mnogo skuplji!) i jednako stabilni modeli su tako koncipirani da ona koja nosi dildo može (montirajući na harness izvjesni “dodatak” od kože, koji se neviđenom brzinom opet može ukloniti!) i sama nositi jedan u sebi, dok ševi partnericu ili može biti ševljena od strane Treće, ako se palite na grupni sex. Najbolji harnessi su od kože: lijepi su – ako mene pitate:  gotovo otmjeni! - pouzdani i uz odgovarajuću njegu usrećivat će vas godinama!
Kada kupujete sex-igračke, najvažnija je kvaliteta. Ne štedite novac kupujući nekvalitetne utenzilije koje će se nakon nekoliko mjeseci raspasti ili izgledati kao da ste ih kupile na Hreliću. Konačno, ipak je to vaša Pička ( i vaše Obožavane), koja je svakako toliko vrijedna da primi u sebe samo najbolje!

Kako ćete dildo koristiti, to ovisi samo o vama i vašoj dragoj... Kondom je preporučljiv, između ostalog, i zato jer štiti dildo u slučaju da umjesto gela koristite domaća sredstva ili vazelin (vazelin bi ionako trebalo zaboraviti jer je vodootporan!). Osim toga, ako vam je imalo stalo do vlastitog kao i do zdravlja vaše partnerice, koristit ćete barem pri aferama kondom. A i većina žena reagira vrlo osjetljivo pri pomisli da je dildo veče prije toga bio možda u nekoj drugoj!

Što se gela ili sličnih pomagala iz frižidera tiče, postoji jedno pravilo: sve što ne možete oprati s tanjura, nećete moći isprati niti iz vlastite Pičke ili Šupka, a niti sa dilda! Dildo je dovoljno nakon upotrebe oprati u toploj vodi sa nešto "Čarlija" (ili kako se već to sad zove!) i ostaviti da se osuši na zraku.

Nemojte ga ostavljati na suncu!!! Nemojte ga prati u mašini za pranje suđa!!! Nemojte ga iskuhavati!!! Dildo ne mora biti sterilan (to nisu ni ruke, ni jezik, a bogami, ni ono za što su prikačeni muškarci!). Nemojte ga umatati u ručnik ili nesto slično, jer ostaju "fuzlovi" na njemu. To nije nista strašno, može se isprati vodom, ali zna ići na živce kad ste popaljene i želite smjesta penetrirati, a prije toga morate trčkarati u kuhinju i ispirati dildo! Zapravo je već i zbog takvih malih nezgodacija najbolje pri ruci imati kondome. Prevucite gumicu preko dilda i možete penetrirati bez razmišljenja o tome koliko je dildo pokupio prašine, dok ste ga na 5 minuta odložile na nahtkastl. Btw. postoje kondomi namijenjeni baš za upotrebu sa sex-igračkama, bez rezervoara, tako da kondom niti ne primijetite i sve izgleda optički estetskije.

Pri zajedničkoj upotrebi dilda koristite kondome, koje ćete mijenjati pri svakoj promjeni mjesta penetracije, bez izuzetka! Prevucite 2 kondoma jedan preko drugog. Kad mijenjate lokaciju, samo skinite onaj prvi i nećete morati usred najžešće ljubavne igre petljati s promjenom kondoma!

Prvi put sam željela da se to obavi u mraku – što je, na moje iznenađenje, rezultiralo time da me na mjesečini vidljiva silueta voljene žene naoružane dildom toliko popalila, da sam se sasvim raspametila i poželjela da prodre u mene iste sekunde! Dakako da vam se može dogoditi, kad se prvi put konačno odlučite na upotrebu dilda, da i jedna i druga vrištite od smijeha. Ali, sex i jest nešto što nam treba prirediti ne samo zadovoljstvo, nego i zabavu.

Biološki razgradive zamjene za dildo iliti dildo za nezaposlene gurmanke
Ovo sa nezaposlenošću je, dakako, vic... Ali, morate priznati da je jeftinije umjesto dilda koristiti povrćke.

Ergo, ako nemate dildo, možete u tu svrhu koristiti gotovo svako povrće koje inače koristite u kuhinji, a ima odgovarajuću formu (da napomenem: osim pri analnom sexu, jer gdje ćete naći tikvicu sa postoljem?!?): mrkvu, krastavac (oni veliki za salatu, oni su glatki), tikvicu, patlidžan itd. Važno je da su plodovi NEŠPRICANI SREDSTVIMA ZA ZAŠTITU BILJAKA!!! Najbolje je da redovito same sadite u vlastitom vrtu i mami i baki kažete da je to vaša gredica i neka se one ne brinu o tome i neka ne pokušavaju pospješiti rast umjetnim sredstvima.
 
Povrće je prije upotrebe najbolje oguliti (tikvice u svakom slučaju, one imaju one čudne sitne dlačice, koje iritiraju kožu i to onda užasno peče i svrbi!). Svakako ga dobro operite prije upotrebe! Krastavac možete koristiti i neoguljen, ali mora biti zreo i lijepo tamnozelen. Osim toga, krastavac je dobro prije upotrebe jedan dan ostaviti na suncu (za razliku od dilda!), jer će ga to omekšati i bit će podatniji. Pažnja pri krastavcima iz supermarketa (njih je najbolje staviti na sat-dva u otopinu octa i vode). Banane koristite svakako u kombinaciji sa kondomom! I to neoguljene, jer zamislite: kako ćete odlomljeni dio oguljene banane izvaditi iz Njene Pičke??? Mmmmhmmmm… zanimljiva pomisao, ali svakako ponešto komplicirano u realizaciji…

Na kraju možete, naravno, od upotrijebljenog povrća napraviti ukusni vegetarijanski obrok (ja, na primjer, nakon sexa obavezno ogladnim!) i večerati uz svijeće... Uh, romantike...


Film

Projekcija filma "Fine mrtve djevojke"
fine mrtve djevojke
05 Lipanj 2014 2255
Povodom pride tjedna, sljedeći utorak (10.06.) u LGBT Centru Zagreb prikazat će se film Fine mrtve djevojke, a u četvrtak (12.06.) LGBT centar ugostiti će glumice iz istoimene predstave dramskog k...
Robert de Niro: Moj život sa gej ocem
Robert de Niro
29 Svi 2014 1765
Čuveni holivudski glumac Robert de Niro otvorio je dušu i za magazin “Aut” govorio o svom pokojnom ocu o kome je snimio i dokumentarni film.
Prikazivanje dokumentarnog filma o LGBT obiteljima u klubu MaMa - nedjelja 22.12.
Prikazivanje dokumentarnog filma o LGBT obiteljima u klubu MaMa - nedjelja 22.12.
19 Prosinac 2013 2173
U nedjelju 22.12.2013. u 18h će se u klubu MaMa (Preradovićeva 18) prikazivati dokumentarni film Right2Love koji prikazuje život LGBT obitelji u šest država Europske unije. U filmu LGBT roditelji...

LEZdarije

10 stvari koje nikada ne biste trebali reći lezbijki
Vrišt
19 Svi 2010 6575
10. Sve lezbijke samo žele biti muškarci Ne žele! Mi smo žene koje žele biti sa ženama. Ko je rekao išta o muškarcima? Muškarci imaju penis, pa što? Nije da se ne mogu prošetati par stanica...
45 načina da se rešite sastanka na slepo.
maca
05 Kolovoz 2009 4436
1. Tokom večere, štitite svoj tanjir nožem i viljuškom tako da odajete utisak da ćete ubosti svakog ko posegne za vašim tanjirom, pa makar to bio i konobar.2. Pokupite sve slanike sa okolnih sto...
Ako ste buč, u vezi sa famicom i želite da potraje:
Ako ste buč, u vezi sa famicom i želite da potraje:
15 Srpanj 2009 4445
1. Nazivajte je.2. Ne lažite.3. Ako će vam izlazak biti zabavan, pozovite i nju.4. Ukoliko će vaš izlazak uključiti i striptizete, ne zaboravite pravilo sa bazena "Bez dodirivanja".5. Tačan odgo...

Oni o nama

Budući politolozi/ginje su nedovoljno upućeni
politolozi
07 Svi 2015 1421
u problematiku ljudskih prava Tražeći informaciju više, kao budući saradnik portala Lgbt.ba, o položaju LGBT osoba u Bosni i Hercegovini, najčešći termini koji se pojavljuju u izvještajima, m...
Željka Markić nakon dobivene bitke izgubila rat
Markić
06 Kolovoz 2014 1977
Ni danas nije potpuno jasno zašto je Željka Markić odlučila postati dio javnoga života u Hrvatskoj te najznačajnija vjernica za Katoličku crkvu od devedesetih godina naovamo upravo zahvaljujuć...
Tolerancijom prema gay pravima odlikuju se razvijene sredine
Petrić
23 Siječanj 2014 2030
One sredine koje su na nedavnom referendumu o braku glasale "protiv" (Istra, Rijeka,Varaždin...) su razvijenije, naspram sredina koje su glasale "za". Sve to ide u prilog teoriji poveznice društveno...

Za žene 50+

Nekad i sad
lesbian party
04 Lipanj 2010 5961
Sad: U noćnom klubu gužva. U obilju žena raznih dobnih skupina muškarci se mjere promilima, a prisutni su isključivo u svojstvu osoblja. Na ulazu plakat s naznakom Ladies Only. A ženeeeeee. Ima...
Generacija u procjepu
Starije lezbijke
20 Svi 2010 3005
Zašto baš 50+?Površno gledano moguće zato jer jedna 50+ lezba ima veliki utjecaj na ovoj stranici pa joj se eto prohtjelo pisati i objavljivati tekstove o svojoj generaciji.
Možete li izbeći upadanje u "anti-aging" zamku?
aging
13 Srpanj 2009 3851
Nemam nameru pokušavati da se 65 izgledam kao da mi je 25.
FacebookTwitterDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Pogled s BaLConn-a