Zmajkini monolozi

San svake lezbijke je biti dobra žena svojoj ženi. Danas je, u suvremenom svijetu sve teže balansirati između potreba da funkcioniramo kao osviještene žene i slijedimo feministički pokret i prirodne potrebe svake žene da služi voljenoj osobi.Ukoliko se pitate što vam je činiti razveselit će vas činjenica da u nastavku možete pronaći neka od najosnovnijih pravila ponašanja svake dobre žene. Slijedite li ih korak po korak, vaša će žena biti zadovoljna vama a vi ćete naći ispunjenje u njezinom zadovoljstvu.

a) Sve počinje od brige o sebi. Svojoj ženi uvijek budi čista, mirisna (ovdje paziti da uvijek Ona bude ta kojoj taj miris odgovara. Ti ćeš se morati prilagoditi.), počešljana i uredno odjevena. U njenom društvu uvijek budi dobro raspoložena i nasmješena. Ponekad ce tvoja Draga poželjeti osamu, mir i tišinu. Tada nestani. Postani zrak. Neka te se ne vidi, ne čuje i ne osjeti. Stopi se sa ništavilom
b) U vašim razgovorima ne proturiječi joj. Tvoja ljubav čini da je Ona uvijek u pravu. Ako pomisliš da nije, nešto nije u redu sa tvojim načinom razmišljanja pa se povuci na neko vrijeme i dobro razmisli. Kako se najbolje razmišlja uz rad, najbolje će biti da za vrijeme razmišljanja opereš prozore. Ukoliko ni nakon toga nisi uspjela shvatiti svoju zabludu, potraži stručnu pomoć. U međuvremenu zapamti – lijepa riječ i gvozdena vrata otvara. Zato neka riječi “ Da, draga” budu tvoje sveto pismo.
c) Kada te tvoja žena izvede u shoping ili šetnju gradom ili večeru ili te iz bilo kojeg drugog razloga povede u javnost, dobro pazi na svoje ponašanje. Nikad ne gledaj druge žene, za tebe postoji samo Ona. Ako Ona pogleda neku drugu ženu, ti ćeš se kao pristojna i dobra žena praviti da to nisi primjetila, pa čak i ako glasno fijukne za objektom svog zanimanja.
Svaka pretjerana nježnost na javnim mjestima neukusna je. Zato ne primaj je za ruku, ne ljubi je, ne mazi je (osim ako Ona ne ne zatraži drugačije). Postoji preko nekoliko razloga za takvo ponašanje od kojih je dovoljno navesti dva; još uvijek živimo u heteroseksualnom svijetu u kome bi nekome tvoje ponašanje moglo zasmetati a i neka njena eventualna ljubavnica bi to mogla vidjeti te joj praviti neugodnosti.
d) Budi diskretna. Ne nameći se i ne guraj nos tamo gdje mu nije mjesto. Mjesto svakoj dobroj ženi je u kuhinji i krevetu, nikako ne za mobitelom njene drage ili u njenom mail boxu ili u pošti koju dobija. Ovdje se ne misli na račune, koje je preporučljivo platiti – to bi moglo razvedriti vašu bolju polovicu! No, ukoliko tvoja Draga ima ljubavnicu nikako ne želi sa tobom dijeliti njene izljeve nježnosti i strasti. Zato prste k sebi, to nisu stvari koje bi tebe trebale zanimati.
e) Budi pristojna prema njenoj eventualnoj ljubavnici (ili ljubavniku, sve što je ljudsko nije nam strano). Poneki puta ispeci kolač pa joj pošalji. Za rodjendan ljubavnice napravi proslavu i pozovi sve njene prijatelje. Kada njih dvije imaju sastanak povuci se iz stana i posjeti si rođake. Prije odlaska pobrini se za atmosferu ( čista posteljina, lagana večera uz svijeće i cvijeće, eterična ulja…)
f) Kada njeni rođaci ili prijatelji dolaze u posjet pobrini se da stan bude besprijekorno čist i uredan. Grickalice neka budu već servirane uz kavu. Odmah prvi puta zapamti tko kakvu kavu voli pa mu slijedeći puta bez pitanja ponudi upravo takvu. Lagani ručak (ili večera, ovisi o kojem dijelu dana se radi) nije neophodan ali je poželjan. Kolač je obavezan. Barem jedna vrsta.
g) Nikad ne zaboravi njen rođendan, vašu godišnjicu i slične prigode gdje se dijele pokloni. Poklon mora biti veličanstven, skup i, naravno, mora biti baš ono što ona želi. Dobra žena će se sjetiti i malih, iznenadnih, ničim izazvanih poklona koje će barem jednom tjedno darivati odabranici svog srca.
h) Trebala bi imati dovoljno novaca da možeš dati otkaz i biti na raspolaganju svojoj ženi kad god joj to zatreba. Ako osam sati dnevno provedeš trošeći svoju energiju u nekoj firmi nećeš imati dovoljno energije za udovoljavanje ženi. Postavi prioritete u životu i odustani od karijere. Nije li vrhunac karijere postati dobra žena svojoj ženi? Naravno da jeste. Tvoja majka će biti ponosna na tebe.
i) U krevetu ispuni svaku njenu želju. Čak i ako je sklona nekim aktivnostima koje tebi nisu privlačne, ne brini se. Nakon nekog vremena naviknut ćeš se i početi uživati u tome, ma šta to bilo. U međuvremenu uživaj u njenom užitku.